Här är några av de djur som jag lyssnat på och som jag ser som mina gamla läromästare.

Referenser

På min instagramsida @djurtolk.erika kan ni hitta kommentarer från djurägare och ta del av djurens tankar.

Ett utdrag nedan från dagboken från min gamla hemsida 

2016-12-24 17:13:01 - Åsa Norell, birkoberna@hotmail.com

God Jul önskar Åsa & Tille!
De går bra med Tille nu, vi har kommit igång med ridningen.

Svar: Fint att höra Åsa! God fortsättning och Gott Nytt År!!

2016-10-07 20:45:20 - Annika

Erika! Efter att fått höra vad du fått veta efter att ha pratat med vår katt Sam på distans så var jag helt omtumlad. Jag skrattade och grät. Du fick veta en del om oss, stolta matte och husse till Sam. Du fick veta vad Sam känner och vill. Du fick även fram att Sams husse är en stor samlare av pelargoner! Som jag berättade för dig efter ditt samtal med Sam så fortsätter vi utredning hos djursjukhuset angående hans ben. Vi tar en dag i taget och känner oss helt säkra på att Sam själv inte bekymrar sig över sina ben som det är nu. Han är en väldigt "cool katt" som inte låter sig hindras av detta och dessutom är han en enormt stor "kärleksmaskin" ! Varmaste Tack Erika och jag kommer att återkomma till dig! Jag och husse är väldigt nöjda och jag är säker på att även Sam är det!

Svar: varmaste tack för förtroendet Annika!!

2016-02-19 10:51:38 - Miriam

Jag är imponerad! Erika pratade med min hund och bekräftade mycket av det jag känt men inte riktigt vågat lita på. Min hund mår bättre och jag också. Nu blir det lite förändringar och så får vi se var det hela slutar. Jag kommer med all säkerhet utnyttja Erikas tjänster igen. Stort TACK.

Svar: Varmaste Tack för förtroendet Miriam!

2016-02-10 08:45:45 - Erika

Nu är jag igång och jobbar igen efter ett uppehåll. Varmt välkomna att höra av er!

2015-05-18 12:19:01 - Annette, annette_norell@hotmail.com

Så sant och riktigt du fick fram ifrån min hund Sara, skall tänka på vad du skrev. Tack igen!

Svar: Varmaste tack för förtroendet!

2015-05-06 12:04:26 - Åsa, birkoberna@hotmail.com

Erika pratade med min häst Tille på distans.
Hon kunde tala om precis hur Tille betett sig och varför.
Jag blev helt förstummad först när jag läste det.
Hon beskrev Tille som om hon kände igen han, och sett hur han beter sig!
Känns som jag fått lite bekräftelse på vad jag känt. Så nu ser vi framåt och arbetar vidare!
Tack Erika!
Åsa / Tille

Svar: Varmaste Tack själva för förtroendet!!

2015-03-19 09:48:24 - Lena

Har tidigare tagit hjälp av Erika med vår häst, och nu fick hon prata med en av våra katter, "Majsan". Vi hade inga direkta problem utan ville bara ha en allmän kontakt och kolla av att vår katt har det bra hos oss. Erika satte verkligen denna katts personlighet mitt i prick - fantastiskt att kunna göra detta på distans! Vi kunde med Erikas hjälp lugna katten inför framtiden och kolla av hur hon ser på livet i allmänhet och i synnerhet ihop med husets nya katt. En ovärderlig hjälp och jag kan varmt rekommendera Erika!
Många hälsningar Lena

Svar: Varmaste tack Lena!

2015-02-03 13:10:24 - Viktoria

Erika pratade med min hund vid två tillfällen och på henne lät det som att vår hund ställde sig väldigt negativt till att skaffa en hundvalp. Hon tyckte vi skulle ta hand om djuret vi redan hade innan vi skaffade ett till. Trots detta skaffade vi en hundvalp och dom är grymt fästa vid varandra och ligger så nära varandra att dom nästan ligger på varandra.
Enligt Erika verkade vår hund väldigt olycklig. Något som vi i familjen och våra nära vänner som har stor erfarenhet av hundar inte håller med om.

Svar: Hej Viktoria! Jag ser att det var i november 2013 som jag hade kontakt med din hund. Överskriften på mailet jag fick av dig efter uppföljningen löd: "Hej! Tack för uppföljning! Vad duktig du är! " Fint att det går bra för henne och valpen och jag hoppas att ni kommit till rätta med dom andra problemen som ni hade. All kommunikation sker och upplevs i stunden. Det kan vara svårt med frågor där man inte kan vara tydlig/konkret som i detta fallet när det inte handlade om en specifik individ. Jag önskar er allt gott !!/Erika

2014-11-19 21:40:17 - Malin, malin@equienne.se, www.equienne.se

Idag är andra ggn Erika pratat med min häst. Denna ggn skakade det om mig rejält.. Bl.a var min omedelbara reaktion när jag fick kommunikationen att svara: ″Du måste vara enormt kunnig. Jag är glad att jag kommit i kontakt med dig. tårarna bara rinner… Min underbara häst!″ Så mkt kärlek från min häst nu när jag tagit mig i kragen att förändra flertalet saker sen förra samtalet. Jag är tacksam, glad och fylld av tillförsikt. Jag önskar Dig allt gott. Malin

Svar: Varmaste Tack Malin, önskar er allt gott!!

2014-09-26 22:37:41 - Anna-Lena

Vi har haft stor hjälp av Erika, då hon har pratat med våra tre hästar, vid olika tillfällen. Vi har fått ta del av deras "klokhet", tankar och funderingar. Ja, vi fick en kärleksförklaring också!
Vi har fått ord på våra känslor och svar på våra funderingar.
Vilket gör att vi förstår varandra mycket bättre!
Vi har lärt oss tolka/läsa av/förstå hästarna bättre!
Vi har fått gladare hästar, som tar en större plats i våra hjärtan och liv, vi ger varandra livskvalite!
Stort tack Erika!

Svar: Varmaste Tack för förtroendet Anna-Lena!

2014-07-23 11:25:58 - Lena Blom, lena.blom@gmail.com, www.korpflyet.com

Tack så hemskt mycket Erika för kontakten med lilla Leia. ( En ung honkatt som dök upp utanför vårt hus - extremt mager, full med fästingar, apatisk och hade tappat en hel del päls ) Hon fick verkligen nyvunnen energi efter att ni pratat med varandra. Så bra det kändes att hon fick chansen att visa och säga det hon ville och att jag fick möjlighet att genom dig förmedla det vi ville ha fram. Du beskrev så tydligt hennes personlighet och sinnesstämning och det hjälpte både Leia och oss väldigt mycket. Hon mår allt bättre, lägger på hullet och precis som du sa så charmar hon och kommer väldigt bra överens med alla ! Busar massor nu :] Hon är så söt på sina långa svarta ben och både hundarna och de andra katterna är helt avslappnade tillsammans med henne och verkar tycka mycket om henne. Som en lillasyster man måste vara rädd om. Ska bli skoj att se hur hon utvecklas vidare. Tack för ditt stöd!

Svar: Tack själva, det är så fantastiskt hur ni öppnat upp ert hem och hjärta.

2014-05-23 11:53:20 - Lena

Erika har pratat på distans med min häst Rosa på vid två tillfällen, med ca 9 månaders mellanrum. Första gången var det för att vi hade en del problem och då hästen har en del gamla skador ville jag veta om hon kanske helt enkelt inte ville vara ridhäst mer. Jag hade inga stora förväntningar och trodde väl mest att hästen möjligen skulle påtala att hon ville ha mer mat;-). Vad som framkom var något helt annat! Nu har vi nyss gjort en andra kontakt, och med Erikas hjälp har jag och Rosa kunnat ge varandra upplysningar och tankar både om vardagen och framtiden. Jag är djupt tacksam och rekommenderar varmt Erika som djurkommunikatör! Tack vare henne har jag fått ta del av min kloka hästs åsikter och kunskaper, och insett att hästarna har en mycket större plats i våra liv än jag kunnat föreställa mig.

Svar: Ja djuren har ofta en mycket större del i vårat liv än vi trott och dessutom på ett helt annat sätt än vi tänkt. Tack och lycka till med allt!

2014-05-05 09:19:20 - Anne

Erika har pratat med mina två katter. Jag har länge velat testa en djurkommunikatör. Inte för att jag direkt haft några problem med mina två tjejer, Cindy och Cinna.
Mycket vad saker jag visste eller anat.
Rekommenderar varmt!

Svar: Tack Anne!!

2014-04-16 20:48:58 - Elin , Linn_drue@hotmail.com

Erika har på distans pratat med min häst 2 ggr! vårat liv tillsammans känns redan nu som det kommer bli bättre! Jag har fått ord på sånt jag har känt och fått veta varför min häst har haft ett visst beteende och kan nu bemöta hästen på det sätt som den trivs med! Jag är mer än nöjd med Erikas kommunikation och har rekommenderat henne till flera av mina kompisar! Jag rekommenderar alla att låta sitt djur tala med Erika! Och glöm inte visa ditt djur respekt, de är en individ det med! //Elin från Tierp

Svar: Varmaste lycka till Elin!!

2014-03-24 13:54:57 - Margareta

Du pratade med Fif´ll i november. Det har gett mig såå många bra stunder med honom och jag blev säker på det jag faktiskt kände innan men du och han bekräftade det. Det är stort för mig, många gånger rinner tårarna när jag känner hur han vill vara till lags o hur illa han är berörd när folk han inte gillar är nära honom. Jag vet o jag förstår. Så skönt. Mitt nästa mål är att han ska känna sig trygg när vi åker iväg. Vi jobbar på det nu.

Svar: Hej Margareta! Fint att saker och ting blivit klarare och att ni nu kan jobba vidare. Livet är ett långt lärande för oss alla. Må så gott!!!

2014-02-28 20:50:14 - Sandra Strömqvist, novalovis@hotmail.se

Har under väldigt lång tid velat kontakta en djurkommunikatör/djurtolk för att prata med mina katter, och speciellt då en av dem - Min Alice, men det har aldrig blivit av... Förrän nu i vintras då jag fann Erikas hemsida och tyckte att det kändes RÄTT helt enkelt. Så hon fick samtala med min lilla underbara Alice och det var fantastiskt! Hon talade om mycket som jag egentligen redan visste, men jag fick också en helt ny förståelse för henne och hennes uppgift här på jorden. Har alltid vetat att hon hade en uppgift, men den blev ännu mer klar. =) Alice och jag har alltid stått varann nära men står nog varann ännu närmare nu! =) Lilla underbara Alicen min...

Jag kan varmt rekommendera Erika!! En otroligt varm och omtänksam person med stor förståelse för både djur och människor, samt ett stort tålamod med vissa människor som skriver oändligt långa och många mail om sina katter... ;-) Hihi...

Tack igen Erika för att du kommunicerade med min fina duktiga Alice! Kram Sandra och familjen

Svar: Tack själv Sandra för att jag fick förtroendet att lyssna på Alice. Kram Erika

2014-02-09 11:37:53 - Lena Blom, lena.blom@gmail.com

Det har nu gått en månad sedan Erika kommunicerade med vår hittekatt Vincent och det har varit Så betydelsefullt att förstå hur han tänkte och kände när det var svårt med allt det nya. Det har hjälpt oss och honom mycket på vägen till ett liv tillsammans. Direkt efter kommunikationen blev Vincent så mycket tryggare och gömde sig inte under möblerna längre. Idag leker han med de andra katterna , stryker sig emot hundarna och är oerhört kelsjuk emot oss tvåbenta. Det känns som om han alltid bott med oss :} Tack Erika för inblicken i hans själ vilket gjorde att vi såg honom bättre och för att du också förmedlade det vi ville ha sagt - Att han är mycket älskad och har ett livslångt hem här. Är oerhört glad att jag hittade till din sida !

Svar: Varmaste Tack Lena!!Fint att höra att det gått bra med Vincent!

2014-01-25 15:17:17 - Rita Borenstein, lbl@ritaborenstein.se, www.ritaborenstein.se

Erika har kommunicerat med våra tre katter och hjälpt oss förstå både katterna och oss själva bättre. Hennes bemötande är känsligt och kärleksfullt. Hon har också hjälpt oss akut på ett sätt som tyder på stor hängivelse för djuren och deras ägare. Det är ju trots allt oss människor det hänger på att hjälpa djuren, för de själva försöker bara hjälpa oss så gott de kan.
Jag rekommenderar Erika varmt till vår vändkrets. Tack för god hjälp Erika och lycka till med din gärning!

Svar: Varmaste tack Rita!!

2013-12-17 18:33:15 - Pirjo

Hej, Erika! Är bra att vår katt har fått förmedla vad han vill, hur han mår. Hans oro för oss har vi lindrat med att tala om när vi går och hur dags vi kommer hem. Kan verkligen rekommendera Erikas kunskaper!!
Önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År.

Svar: God Jul och Gott Nytt År önskar jag er!!

2013-12-16 21:17:14 - Malin, malin@equienne.se

Hej Erika! Känns underbart att ha fått lyckan att komma i kontakt med dig. Min Ida var absolut nöjd med att ha fått förmedla en del viktiga saker o jag är enormt tacksam att ha fått höra dem. Ska arbeta på att vara mer lyhörd och ta till mig vad hon sa. Önskar dig en underbar jul o ett gott nytt år! På återhörande, Malin

Svar: Jag önskar er ett underbart liv tillsammans!! God Jul och Gott Nytt År!!

2013-10-16 21:50:10 - Christina

Hej!
Vilken fin sida med mycket intressant läsning. Jag återkommer nog.
Kram!

Svar: Tack Christina! Du är varmt välkommen tillbaka ! Kram!

2013-10-04 20:31:26 - Maria, www.prepartbred.se

Hej! Efter att du varit hos oss har jag fått tillbaka glädjen för att arbeta med hästarna istället för att det är ett måste. Och den här veckan har jag kunnat sitta på Uffe för första gången sedan juni!

Svar: Hej Maria! Vad roligt att läsa! Varmaste lycka till med fortsättningen!!! Erika

2013-09-27 21:02:11 - marie

Hej har varit i kontakt med dig innan och allt har verkligen blivit väldigt bra, nu försöker jag nå dig via mail och telefon men får inget svar, behöver hjälp

2013-08-10 13:08:34 - Susanne Aronsson, susannekilander@msn.com

Hej Erika!
Så fantastiskt det måste vara att kunna kommunicera med djur!
Samma dag som du haft ditt sista samtal med Lotus var vi ute och red med båda hästarna. Jag tror aldrig de känt sig så glada och allerta förut när vi ridit,som de var den dagen .
Kanske de var glada för att de nu vet att de tillsammans får stanna livet ut hos oss :)
Kanske jag hör av mig igen om jag undrar över något.

Kram Susanne

Svar: Hej! Javisst det är en fantastisk upplevelse men inget unikt då det är en färdighet som alla kan träna upp. Kram Erika

2013-08-05 15:30:35 - Malin Johansson, lala.malin@live.se, www.havrefallen.bloggspot.com

Hej och ett stort Tack

Ja allt faller nog på plats inom sin tid efter denna kommunikation du fick med min Donna. Vi förstår nog varandra bättre och jag lär mig hela tiden av henne, det hoppas jag hon känner också. Väldigt många tack till dig, vi är nog lite tryggare i varandra nu. Kram från Malin och Donna

Svar: Tack själva! Kram!

2013-06-05 14:59:21 - Annika Ljung, annika.ljung@live.se

Hej Erika!

Tack för att du hjälpte oss genom att kommunicera med vår katt Molly! Hon verkar så nöjd med att hon fick komma till tals. Det blev tydligare för oss vilka behov hon har och hur vi ska kunna tillmötesgå dem.

Vi har ju ytterligare en katt som nog också gärna vill säga sin mening, så vi kommer säkert att anlita dig igen!

Varma hälsningar Annika

Svar: Hej Annika! Tack själva för förtroendet och varmt välkomna att höra av er igen om ni känner att ni behöver det. Ha en skön sommar!!

2013-06-01 23:15:43 - Andrea, a_seewer@hotmail.com

Hej Erika!

Tack så jätte mycket för all din hjälp med våra djur! Boss mår betydligt bättre, han har fått vara ute varje dag i en vecka nu och det märks på han att han är mycket mer balanserad. Även Bill fick springa fritt ute i det fina vädret, men efter att han hade sprungit genom hela grannens hus och spanat på deras fåglar bestämde vi oss att han får vänta tills vi har byggt den nya kattgården ;)

Tacksamma hälsningar från Andrea med Boss, Bill och Texas

Svar: Hej Andrea! Fantastiskt roligt att höra. Jag önskar er ett underbart liv tillsammans! Varmaste hälsningar Erika

2013-02-07 11:35:07 - Désirée, desiree.kleinsmit@gmail.com

Hej Erika!

1000 tack för all din hjälp och engagemang. Det är så mycket av det du säger som jag känner igen hos vår söta ponny och som du har bekräftat. Dessutom har du så många fler detaljer att lägga till. Att få saker och känslor beskrivna som rör henne har hjälpt oss jättemycket. Det viktigaste för oss är att hon mår bra och har ett bra liv. Hon betyder så mycket för oss och att få veta att hon också älskar oss tillbaka är värt allt. Genom dig har vi verkligen förstått hennes personlighet och inre önskningar. Vi ska göra allt vi kan för att ytterligare förbättra hennes liv hos oss.

Jag vill verkligen rekommendera Erika till alla som vill få en bättre förståelse för sina djur :) Ni kommer att bli positivt överraskade!

Varma hälsningar, Désirée

Svar: Varmaste Tack!!

2013-02-06 20:19:40 - Pepita, pepita.laine@gmail.com

Innerligt tacksam för att jag kontaktade dej och du kontaktade min Theo här i Finland. Först var jag lite skeptisk om de skulle lyckas, vi bor ju i ett annat land. När jag fick er kommunikation per mail förstod jag att han berättat för dej om sitt tillstånd. Idag, har han en trygg lugn tillvaro i stallet där han bor. En ryttare som är vuxen och ridkunnig, inga tröttande läromästarlektioner längre. Jag vet att han njuter av att äntligen blivit förstådd. Det visar han så tydligt. Han är älskad mer än någonsin av dom människor som finns runtomkring honom. Han är respekterad som den kunniga och duktiga häst han är. Vi umgås varje dag och jag upplever att jag förstår honom bättre o bättre och att han litar mera o mera på mej. Inga ord kan beskriva hur tacksam jag är för din hjälp och din omtanke. Kramar från Theo o Pepita i Finland.

Svar: Jag tackar för förtroendet och önskar er fortsatt lycka till med livet!!

2013-01-29 20:45:15 - Pia Jalosalmi, piajalosalmi@gmail.com

Bästa Erika. Vi är så tacksamma för din hjälp och ditt engagemang. Tusse njuter av sina egna lukter endast i källaren och Totte vägleder mig i hur vi ska umgås. och hör och häpna - inget skvättande i huset!!!! Bara en gång men då var jag otydlig och han blev besviken för han trodde att jag inte höll mig till vårt avtal. Jag har gjort ett tillägg till avtalet: varje dag utan skvättande = fisk till middag. Båda avtalsparter är nöjda och belåtna.
Om du inte hade kunnat hjälpa oss hade vi varit olyckliga alla tre.
Innerliga och dacksamma hälsningar från Tusse, Totte & Pia

Svar: Tack själva för förtroendet!!

2013-01-23 20:00:58 - Sara, Facebook/TeamS

Tack för din varma omtanke och ditt fina engagemang:) jag vet inte vad som hände men det var helt enastående:) vi är ett team igen tack vare dig!!
Kram från oss i norr!!

Svar: Tack själva, Kram!!!

2013-01-21 11:26:29 - Sandra, Sandra-Alisvolatpropriis.blogspot.com

Stort tack till dig för att du hjälpte mig och Lillan att komma närmare varandra. Vi har en helt annan kontakt med varandra sen du pratade med henne. Vi är snart tillbaka där vi var före olyckan hände. Tack för dina tips och råd, och för att du tog dig tid att hjälpa oss! Kram från mig och Lillan

Svar: Tack själva och varmaste lycka till i fortsättningen. Kram!

2012-11-23 12:51:40 - Stina

Tack Erica för ditt fantastiska engagemang! Du har gett mycket mer av dig än vad jag någonsin hade vågat önska när jag mailade dig första gången. Vi har fått en fantastisk hjälp på vägen och har redan en mycket bättre kontakt med Robban. Jag själv känner en stor ödmjukhet och respekt för tankens kraft och för våra djur. Det känns som om det är dags för ett nytt spår i livet nu!

Svar: Tack själva för förtroendet! Tänk vad ett möte med en häst kan betyda...dom har så mycket att lära oss, dom hjälper oss att hitta tillbaka...

2012-09-18 17:36:25 - Eva Knutsson, knutsson.eva@telia.com

Stort tack för dina ord! De betyder så mycket. Det känns så bra att veta att Kaiza vet att vi älskar henne och att hon älskar oss. Ditt fina sätt gjorde mig varm i hjärtat.
Varma kramar från Eva m fam

Svar: Varmaste tack!! Kram!

2012-09-18 15:52:43 - Elin, elin.viborg@hotmail.com

Tack så jätte mycket för hjälpen! Var väldigt skeptisk till det i början eftersom det bara var en bild av honom du sett. Men är jätte glad att du tog dig tid och samtalade med honom..
Vi hörs förhoppningsvis igen :)
Tack & Kram från Elin & Abbe

Svar: Tack själva Elin och Abbe! Kram!!

2012-09-06 14:35:46 - Veronica, asfalterad@live.se

Tack så hemskt mycket för hjälpen! Du beskrev Tinka superbra och eftersom Tinka och jag är så lika (det tyckte Tinka också) sa hon nästan exakt vad jag trodde hon skulle. Måste medge att jag var lite skeptisk till detta i början, men nu tror jag på det fullt ut! Allt stämde. :-) kram från veronica & tinka

Svar: Tack själva för förtroendet! Härligt att få ta del av Tinkas entusiasm! Kram!

2012-07-19 22:56:14 - Christa Nilsson, Christa_nilsson@hotmail.com

När jag idag fick läsa vad du fått fram efter dagen med Sunny blev det känslor av glädje och en och annan tår. Att läsa hur du kan på detta avstånd beskriva hur min tjej är och Hur hon gör saker övertygar det jag redan tror på , djur kommunikation . Som ägare fick jag otroliga känslor över hur Sunny ser på mig, och hennes ord/bild är en viktig del i mitt liv. Och kanske det viktigaste , saker hon känner att Vi tillsammans kan göra bättre. Kommer rekommendera dig vidare ! Och vi hörs av. En jätte TACK Kram till dig från mig och min underbara Sunny

Svar: Stort Tack för förtroendet!!!

2012-07-17 10:33:10 - Sandra, karlsson6677@hotmail.com

Hej!
Tack så jättemycket för ditt samtal med min älskade Ingvar.
Det betydde så mycket för mig.
Återkommer flera gånger till dig och kommer att rekommendera dig till alla mina vänner med djur!
Ett stort tack Kram Sandra & Ingvar

Svar: Varmaste Tack för förtroendet!!!

2012-06-13 20:34:22 - Carin Harvenfeldt, fam.bellman@hotmail.com

Hej
Tack snälla med ditt samtal med min älskade lille Mozart. Så underbart att höra att han älskar oss lika mycket som vi älskar han.
Han är en underbar hund som man får så mycket glädje av. Tack också att få reda på att agilityn är roligt, men inte mer. Så ingen tävling tack!
Åter tack Erica för ditt samtal nu känner vi varandra mer, underbart.

Du får gärna använda kortet på Mozart om du vill.

Svar: Hej och tack själv, lägger gärna in bilden på fina Mozart i galleriet!!

2012-05-16 10:56:44 - Cia, bjorkhaga@bornet.net, bjorkhaga.bloggplatsen.se

Hejsan,
Tack snälla för att du tog dig tid och la ner engagemang i att prata med Winston.
Kände så väl igen min gentleman och den stora vänlighet och ödmjukhet han har.
Brukar ju alltid säga att han är min själsfrende och det är han verkligen.
Stort tack till dig! det behövs fler människor som Du.

kramar Cia & Winston
ps. du får använda mina bilder ;-)

Svar: Tack än en gång för förtroendet! Så fint att jag får använda bilderna, tack! Kram!

2012-05-07 16:25:06 - Helena och Pinoccio, hellan72@hotmail.com

Tack snälla Erica för dina samtal med min häst. Tack vare dig fick jag upp ögonen för hur han hade det och hur han mådde hos fodervärden. Nu när han är hemma igen är han en helt annan häst och vi har kommit varandra väldigt nära. Tusen tack, ha en härlig vår och sommar!

Svar: Tack själva, önskar er detsamma!!!

2012-04-28 13:06:36 - Alexandra och Loppan, alexandra@akevent.se

Tack snälla för den insikt du gav mig både när det gäller min hund och hennes sätt att se på mig. Även om vi alltid trivs i varandras sällskap och älskar varandra så har vi nu utvecklat ett mer harmoniskt förhållande. Också roligt att höra att hon verkligen är den tänkare och "filosof" vi alltid tyckt att hon verka vara :)

Svar: Tack själva!! Ha det fint!!!

2012-04-20 21:58:26 - Sara och Max, sarowitz@hotmail.com

Tack Erica för ditt samtal! Det känns så bra att höra hur vovven funderar på oss här hemma. Det kommer hjälpa oss alla. Kan inte annat än vara nöjd efter detta.

Svar: Tack för förtroendet!!!

2012-03-23 10:27:19 - Marie Moe, marie@sikama.se

Hej Erika
Tusen tack för din hjälp, känns som om jag fick ett helt annat synsätt på min islänning, som dessutom fungerar i praktiken, sen du berättade för mig hur hon var, en riktig liten spjuver.
Och tack för återkommande intresse av dig. Kan verkligen varmt rekomendera denna underbara Erika.
Ha en underbar vår.

Svar: Det är en tillgång att kunna förändra sitt synsätt på saker och ting. Det är ofta det som det handlar om. Varmaste tack för förtroendet !!!

2012-02-19 08:16:10 - Karin Lucinda , karin.worldwide@gmail.com, www.cherryp.eu

Stort tack för din hjälp med Pixie! Helt otroligt hur du lyckades ge en så fantastisk beskrivning av oss båda.Blev alldeles tårögd!

Varma hälsningar från oss!

Svar: Varmaste tack för förtroendet!

2012-01-02 18:53:09 - Stina Smedmyr, stina_smedmyr@hotmail.com

Hej Erika!!
...och tusen tack för hjälpen med Kommi! Det känns helt otroligt att du fick fram en så klar bild av honom och av vår relation! Vi hörs absolut av igen!!
Kram Stina och Kommi

Svar: Varmaste tack för förtroendet! Kram Erika

2011-12-21 07:13:48 - Emma, ehastar@live.se

Vill önska dig en riktigt god jul & ett gott nytt år! Tack för all hjälp med mina hästar, vi har nu lyckats komma varandra mkt nära med hjälp av dig :-D Tack!

Svar: Roligt att höra Emma!! God Jul & Gott Nytt År !!!

2011-12-11 22:15:35 - Maria, maria@trema-training.se, www.trema-training.se

Tack Erika för att du gav mig en hel hög med ledtrådar i det framtida arbetet med mina fina damer! Helt ortroligt oxå att du kunnat plocka fram flera karaktärsdrag hos oss i stallet runt hästarna, som va så klockrena så de e nästan skrämmande... :)
Återkommer med säkerhet igen framöver.
Kram, Maria

Svar: Tack själv Maria för förtroendet! Kram, Erika

2011-12-04 20:05:48 - Anna Wegestål, Anna.wegestal@gmail.com, Www.lyngbymorgans.se

Tack för hjälpen med Prinsessan som nu har blivit mer harmonisk och tillgiven genom dina samtal och healing. Än en gång tack! Med vänlig hälsning, Anna!

Svar: Tack själv för förtroendet!! Bästa hälsningar Erika

2011-11-29 17:57:21 - Josefin, josefin.lundell@live.se, www.AllergiskaJosse.devote.se

Hej! :) Vad häftigt att kunna prata med djur! Jag vill bli som du en dag. :) Hälsningar från Josefin 15år

Svar: Hej Josefin! Alla kan öva upp sin förmåga att ta in och lyssna till djuren. Börja med att meditera så du lär dig att stilla dina egna tankar. Må så gott!!!

2011-11-18 19:47:15 - evelina och tellan, mitt_liv1@hotmail.com

Tack så mycket för i torsdags!
Kul att du tog dig tid och pratade med min hund, både jag och hon uppskattade det jätte mycket!!
hon hade känslor och tankar som jag trodde en hund inte kunde ha, hon växte i mina ögon ännu mer mitt hjärta ! kramar evelina och tellan

Svar: Tack själva båda två!! Kram!

2011-11-09 18:25:41 - Anna å Mizti, annadrywa@hotmail.com

Tusen tusen tack för idag, känns så härligt att äntligen fått mer begrepp om min lilla "pärla" Kramar till dig

Svar: Tack själva! Kram!!

2011-11-07 09:02:30 - Annica Strömberg, annica@strombergsmontage.se

Tack för att du tog dig tid att lyssna och prata med mina 4 raringar!
Mina varmaste rekommendationer till dig, vill gärna återkomma till dig och "kolla läget" om något halvår.
Med vänliga hälsningar
Otto, Hugo, Sally, Einar och Annica

Svar: Varmaste tack själv för förtroendet!! Må så gott!!

2011-10-05 21:32:57 - Cathrine

<3 Tack för att du pratade med "Min filosof" och "min lilla" - det var också ett lyft för mig.
Tack!

Svar: Tack själv Cathrine!

2011-08-24 17:05:55 - Torbjörn o Jack, bt_scholin@yahoo.se, www.totte.3w.se

Tack för ditt samtal med Jack.
Visst har jag sett honom som både klok och duktig, men jag måste nog erkänna att jag trotts allt har underskattat honom lite.

"Jag är nöjd med mitt liv, det är liksom husse och jag vi hänger ihop i vått och
torrt. Vi är ett."
"Säg till husse att han ska vara lika mån om sig själv som han är om mig. Det är
viktigt. Jag vill att han ska vara frisk och pigg. "
Han betyder otroligt mycket för mig och kärleken är verkligen ömsesidig.

Tack igen
Torbjörn o Jack

Svar: Tack själva!! Det är väl fint att komma till en insikt, livet är fullt av lärdomar. Må så gott och ta väl hand om er!!

2011-08-02 22:40:50 - Ida & Ella, ileeo@live.se

Tack så otroligt mycket för din Konsultation men Ella. Helt otroligt! Jag vågade knappt chansa på DIstans men kände att det var värt ett försök! Och det är omöjligt påhitt. Hon förklarade också vår relation till dig precis som jag uppfattat den. Det är verkligen ömsesidig kärlek här :) Vi har bokat tid och ska kontrollera hennes ben!

Tack ännu en gång!
/ ida och ella

Svar: Tack för förtroendet Ida och Ella !!!

2011-07-25 17:28:12 - Katarina

Tusen tack för att du tog dig an Atlas. Många frågetecken blev lösta och vi jobbar vidare.......Du är verkligen duktig.
Kram

Svar: Varmaste Tack Atlas och Katarina!! Kram

2011-06-27 15:16:55 - Annika , ballokul@hotmail.com

Hej och tack för att du ville vara Pebbles språkrör. Många säger att man inte skall tro på sånt och defenitivt inte på distans. Men efter vad du fick höra av Pebban kan helt omöjligt vara påhitt. Så klockrent på ett antal punkter. jag skulle vilja säga att vi har inte en ponny utan en terapeft hemma. Hon har ett hjärta av guld. Jag blev så glad och rörd när jag läste hennes ord. Nu skall vi bara få omvandlat dom i praktiken oxå.
Tack så mycket för hjälpen
Annika Johanna och Pebbles

Svar: Varmaste tack för förtroendet!

2011-06-13 16:15:03 - Nina Timmerfors, sweeton@live.se, www.isbitarna.se

Hej!

Efter ditt "samtal" med Freyr så har jag lärt mig att värdesätta honom på ett helt annat sätt.
I mitt fall var det mest jag som fick hjälp genom konsultationen, men oj, vilken skillnad det blivit.

Idag lystrar vi till varandra, och allt sker av ömsesidig respekt.

Jag har utvecklats mycket som människa, och det kändes nästan som att Freyr viskade livets hemlighet till dig.

Tack.
Tack så hemskt mycket.

På återseende.
Nina

Svar: Visst var det Freyr som hjälpte dig men du hjälpte även honom genom att ta till dig det han förmedlade. Du visade honom den respekt han och alla djur förtjänar. Varmaste lycka till med erat fortsatta liv tillsammans. Tack för förtroendet!

2011-05-25 16:01:20 - Karin Lindblad, vagadeveras@yahoo.se

Trevligt att läsa om din djurkommunikation!
Från en annan djurkommunikatör

Svar: Hej Karin!! Tack!!

2011-05-19 21:42:51 - Annelie Svensson, annelieeilenna@hotmail.com

Hej!
Tack för ditt samtal med jocke, han är verkligen så kärleksfull som du beskrev honom. Skönt och befriande och höra att vårt nu väl inarbetade arragemang när det gäller hämtning vid hans favoplats är precis som han vill ha det! Kram Annelie

Svar: Tack själva!!! Må så gott!!Kram

2011-05-13 10:59:35 - Lena Larsson, rokkvisson@hotmail.com

Hej igen Erika
Genom att skriva några rader här igen vill jag tacka o berätta för andra att om det känns nattsvart med ens djur finns det hopp o glädje o framför allt finns Erika som hjälp. Rökkvi o jag mår mycket bättre idag vilket andra samtalet med honom visade,
Tack!

Svar: Stort Tack och bra kämpat!!!

2011-05-01 15:01:48 - Camilla, camilla@hundlyssnaren.se, www.hundlyssnaren.se

Hej Erika!

Tack för ditt samtal med min Catz!
Det var mycket som stämde och då hon visade att hon tyckte om att putta på en boll så var det klockrent eftersom vi tidigare tränat bollvallning :)

Kram
Camilla & Catz

Svar: Varmaste Tack för förtroendet!Kram!

2011-04-10 08:02:29 - Lena, goije@telia.se

Watto hälsar så gott, hoppas du har det bra

Svar: HejLena, tack allt väl här hoppas att ni har det bra också!!

2011-03-21 11:42:15 - Paula Larsson, paula_larsson@comhem.se

Hej Erika! Hjärtligt tack för hjälpen med Badger. Känns riktigt bra att få veta lite hur hans tankar kan se ut en vanlig dag kan se ut hemma hos oss. Och du slog huvudet på spiken med Badgers tanke kring "Trappan"... Klockrent.. STORT TACK FÖR ALLT! Rekommenderar dig starkt. Med Sol Paula och Badger

Svar: Varmaste tack Paula och Badger!

2011-03-15 07:58:21 - Cilja

Tack så mkt för din hjälp. Det var väldigt nyttigt att få höra vad Mina hade att säga. Jag fick mig en funderare, det känns redan mycket bättre!!!

Svar: Skönt att höra Cilja!

2011-03-03 12:45:36 - Stina Wärme, a.maskingravningar@telia.com

Tack för din hjälp med våran Qosmos! Känns väldigt skönt att han har fått prata ut och lämna sina synpunkter på saker och ting, och dessutom verkar han så nöjd och tillfreds. Kommer att rekommendera dig, och återkommer gärna om det skulle behövas !//Anders Stina och Qosmos

Svar: Stort Tack Stina, Anders och Qosmos!!

2011-02-09 17:36:44 - Ulrika, ulrika@sater.nu

Tack för din hjälp med He-man! Han är lugnare nu och hoppar inte lika mycket efter väggarna längre!
Kram och tack för din hjälp

Svar: Tack för förtroendet! Kram

2011-01-31 13:35:16 - Anne Möller, www.wilmris.se

Jag sänder härmed ett stort fång tulpaner till dig för all hjälp med Billy.
Jag kommer att rekommendera dig till min a vänner.

// Anne & Billy

Svar: Stort Tack Anne och Billy!!!

2010-12-22 07:01:36 - Lovisa Dynér, lovisa@hundbiten.com, www.hundbiten.com

Vill Tacka dig Erika för samtalet du haft med min vän Dumle. Jag är tacksam över att du tog dig tid till att lyssna på vad Dumle ville förmedla.
God Jul och ett strålande 2011 önskar vi Dig!
Lovisa och Dumle

Svar: Varmaste Tack Lovisa och Dumle, jag önskar er detsamma!!

2010-12-20 09:32:20 - Lena, rokkvisson@hotmail.com

Tack Erika!
En sån stark tolkning av min kära häst tar tid att smälta, en sån pricksäkerhet om mig och sitt liv var skrämmande. Hoppaskunna ge honom ro och glädjen tillbaka.
Hälsningar Lena och Rökkvi

Svar: Tack själv Lena, för förtroendet!

2010-10-25 15:19:53 - Rose-Marie

Hej Erika!
Det är några veckor sedan Du "pratade" med Elvis. Samma kväll som du kommunicerade med honom formligen överföll han mig och nästan kelade sönder mig, sedan blev han mer tveksam ett tag. Men nu tycker jag att han börjar få in " stilen". Han tar mer plats och går inte bara undan när Morris ska "bestämma". Han kryper också upp i soffan ibland för "gosestund", alltså slutet gott allting gott.
Ha det bäst Erika, blir det några problem framöver, hör vi av oss Elvis, Morris eller jag.

Hälsningar
Rose-Marie, Klippan

Svar: Härligt att Elvis vågar ta för sig lite mer! Tack Rose-Marie!

2010-10-12 19:53:39 - Maria o Athena

Hej Erika! Tack för besöket hos Athena sist. Sedan dess har vi flyttat närmre stan och min min katt mår utmärkt här. Hon har mera att titta på och leker mycket mera. Hon går dessutom duktigt på sin låda. Kram och glada hälsningar från oss båda! :)

Svar: Hej Maria vad roligt att höra ifrån dig! Skönt att Athena trivs bättre nu! Kramar till er båda!

2010-10-06 15:52:49 - Gun-Britt Victorsson

Stort tack för all hjälp med att hitta vår katt Felix. Kram Gun-Britt

Svar: Skönt att han kom till rätta! Kram

2010-10-05 08:48:12 - Josefin, info@josefins.se, josefins.se

Hej Erika!
Jätte fin hemsida! Hoppas allt knatar på som det ska! Du måste komma och prata med min nya hund snart, hon blir nog en utmaning. En riktig vildhund ör hon! Kram

Svar: Hej! Självklart ska jag komma och prata med den nya stjärnan i familjen!! Kram

2010-10-04 14:19:40 - Marie Svensson, mariesvensson67@hotmail.com, www.busmicha.se

Jättefin din nya hemsida är!
Hoppas allt går bra.
kram marie

Svar: Tack Marie, jadå allt går bra!! Kram

2010-09-27 10:39:17 - Rose-Marie Johansson, rose-marie.johansson@prenad.se

Tack Erika för att Du vi distanstolkning lyckades förmå Morris att välja skogen för uppfäcktsfäder i stället för sorkåkern intill stora vägen. Även om kise inte delar min uppfattning om vad som är bäst för honom så lyder han ialla fall nu utan att vi behöver bråka med honom, fantastiskt!

2010-09-08 20:26:42 - Emeli Werner

Vilken fantastisk upplevelse... Tack för att du gjorde så att jag fick klarsynthet i så många frågor. Jag rekommenderar Erika varmt!!!

Svar: Stort Tack Emeli, det är så roligt när man kan hjälpa.

2010-09-03 22:30:34 - Susanne Victorsson

Hej Erika! Vilken fin hemsida du har. Jag vill tacka en än gång för ditt hembesök och för att jag fick veta så mycket om min lilla vovve. Jag hade aldrig kunnat drömma om att han skulle berätta så mycket för dig, saker som bara jag känner till. Det är en väldigt fin gåva du har och det var en fascinerande upplevelse.
Kram Susanne

Svar: Varmaste Tack Susanne!!

2010-09-03 15:33:37 - Judit Martinell, judit.martinell@gmail.com

Jag är så oerhört tacksam att jag kom i kontakt med Erika våren 2010. Tack vare henne har vår häst Amie fått ett nytt liv och hem som hon längtade SÅ mycket efter. Direkt efter ”tolkningen” kunde man märka förändring hos henne. Amie VISSTE att vi ”förstod” hennes önskan. Hon har blivit lugn och riktigt, riktigt mysig. Sedan gick allting jätte fort… Hennes nya ägare ringde mig häromdagen och strålade av glädje: vilken fin häst , jag kan se det i hennes blick! Då fick jag återigen bekräftelse på att vi har handlat rätt! Jag är så tacksam att Amie har nu ett liv som hon ville ha!
Snälla Erika TACK SÅ JÄTTE MYCKET! Jag vill härmed varmt rekommendera Erika till alla som funderar på att prova på djurtolkning.

Svar: Det glädjer mig verkligen att det blev så bra för Amie!!