En kommunikation på plats


Jag gör just nu endast hembesök i mitt närområde. 

Du ringer/mailar och bokar en tid så kommer jag hem till er. Jag tar inte emot besök i mitt hem.

Djuret bör vara rastat innan jag kommer så att han/hon känner att det är möjligt att slappna av en stund. När djuret accepterat att jag finns där och alla är avslappnade så kan kommunikationen sätta igång. Det bör vara lugnt omkring oss!

Den information jag behöver är djurets än namn, ålder och hur länge du har haft djuret. Jag vill även veta vilka övriga familjemedlemmar som finns om det är ett djur som bor i hemmet. Har du frågor så skriv ner dem på en lapp så tittar jag på den i slutet av sittningen.

Jag sätter mig i närheten av djuret men djuret måste inte vara i samma rum. Min erfarenhet är att katter ofta rör på sig under kommunikationen medan hundar brukar lägga sig till rätta eller sätta sig brevid mig. Jag blundar och fokuserar på djuret. Jag ber att få tala med det. Respekt är viktigt!

Ibland börjar djuret genast att sända bilder, tankar och känslor. Jag antecknar det djuret förmedlar löpande under kommunikationen. En del djur är pratsamma andra mindre. "Samtalet" pågår ca 20-40 min när det börjar avta tackar jag djuret för att jag har fått ta del av den information som den sänt.

Nu går djurets ägare och jag igenom det som har kommit fram. En del saker är vardagliga ting om mat och leksaker och ibland förmedlar djuret önskemål om förändringar eller uppmaningar. En del djur berättar om andra djur och människor den mött. Sjukdomar och smärtor kan också förmedlas, men inte alltid. 

Om du misstänker att ditt djur är sjukt skall du kontakta veterinär.

Jag mailar anteckningarna från sittningen till dig. Ibland så förstår man inte genast allt det djuret förmedlat men när man läst igenom anteckningarna i lugn och ro och funderat en stund så brukar det klarna.

Räkna med att besöket tar ca 1,5tim.

Djuret blir ofta trött efter sittningen så tänk på att det finns ett par timmars vila inplanerade efter mitt besök!

Jag har tystnadsplikt!

 

Priser

350:- inkl moms  /djur och tillfälle

Milersättning tillkommer med 25:-/mil.

Swish : 123 697 21 86

Bg: 5885-1619
Företag: faktura